Popust!

Kapa sa postavom Thinsulate Zelena

560.00 рсдKarakteristike:

 • Zimska kapa sa postavom od Thinsulate materijala
 • Boja: zelena
 • Veoma topla i prijatna kapa
Kategorije: ,
 • Opis

   

  Kapa sa postavom Thinsulate Zelena

  Kapa sa postavom Thinsulate Zelena:

  Ova kapa za nošenje je za hladniji vremenski period, to jest za zimu. Veoma je kvalitetno izrađena, takođe, veoma je i udobna i pogodna za nošenje.

  Zelene je boje i jednostavnog je dizajna,. Veoma je topla i elegantna za nošenje tokom zimskog (hladnog) vremena.Popularna je među pripadnicima vojske, vojne policije, policije, specijalnih jedinica kao što su SAJ, PTJ, PTB Sokolovi, Žandarmerija, BOPE… Takođe, Kapa sa postavom Thinsulate Zelena je pogodna i za civilnu upotrebu, popularna je za svakodnevnu nošnju u različitim prilikama, kao što su šetnja, planinarenje, skijanje, lov, ribolov i druge outdoor aktivnosti.

  Thinsulate je brend sintetickih vlakana za toplotnu izoloaciu , kojse koristi u izradi odevnih predmeta.Ime je nastalo kombinaciom reci „Thin“ i „Insulate“ sto u prevodu znaci “ Tanka izolacija“  Materijal od koga je Kapa sa postavom Thinsulate Zelena napravljena je prvi put u korporaciji 3M a prvi put je prodat 1979. godine .

  Kapa sa postavom Thinsulate Zelena je izbor za osobe kojima je potrebna kapa za zimske sportove, kao što su skijanje i snoubording, zato što je Kapa sa postavom Thinsulate Zelena vrlo kvalitetno izrađena i ima izvanredne performanse u hladnim uslovima gde zastupaju ledene kiše, sneg i vetar.

 • Recenzije

  Još nema komentara.

  Budite prvi koji će napisati recenziju za „Kapa sa postavom Thinsulate Zelena“