PRSLUK Pentagon TRUCKERS Braon boje

2,990.00 рсдPRSLUK TRUCKERS Braon

Nema na zalihama

Kategorija:
 • Opis

  PRSLUK Pentagon TRUCKERS Braon boje

  • Mesavina pamuka i poliestera
  • ima 4 prednja dzepa
  • ima 1 zadnji dzep,

  PRSLUK Pentagon TRUCKERS Braon boje je izradjen od poliestera sa 65%, i od pamuka 35%, ova kombinacija prediva omogucava optimalnu udobnost i komfor za korisnike. Poliester je kao materijal jako otporan na spoljne mehanicke uticaje, na cepanja, kidanja i ostala ostecenja. Pamuk daje dodatnu udobnost korisnicima.

  PRSLUK Pentagon TRUCKERS Braon boje se zakopcava sa rajsfeslusom sa prednje strane, na sredini rajsfeslusa se nalaze traka koja se zakopcava sa drikerom, a sve za dodatnu bezbednost.

  Na grudima na levoj strani se nalazi dzep u koji moze da se smeste nozevi, futrole, kutijice, cigarete.. Na desnoj grudnoj strani se takodje nalazi jos jedan dzep u koji moze da se smesti razna oprema. Oba dzepa se zatvaraju sa cicak trakama, Na oba dzepa se nalazi i metalna alka na koju moze po potrebi da se okace razne stvari.

  PRSLUK Pentagon TRUCKERS Braon boje sa zadnje strane pentagon prsluk ima rajsfeslus sa dodatnim dzepom, u koji moze da se smeste dokumenti ili dodatna oprema ili stvari.

  Sa prednje strane prsluka se nalazi jos dodatna 4 dzepa, u koje moze dosta stvari da se stavi. Dzepovi se zatvaraju sa drikerima ili sa rajsfeslusima.

  Pentagon Safari prsluk je namenjen za lovce, ribolovce, ljuditelje prirode, planinare, alpiniste, i sve koji vole da se nalaze u priordnom okruzenju.

 • Recenzije

  Još nema komentara.

  Budite prvi koji će napisati recenziju za „PRSLUK Pentagon TRUCKERS Braon boje“