HIT Feeder Hranilice Bullet

120.00 рсд

Nema na zalihama

 • Dodatne informacije

  Težina

  20g

 • Opis

  “Bulet“ model, osim što leti dalje i preciznije, od 20gr, 30gr, 40gr za stajaće i sporotekuće, komercijalne revire, kao i 50gr i 75gr rečne, namenjen ekstremno teškim uslovima ribolova, dozvoljava perfektnu animaciju mamca.

  HIT Feeder Hranilice bullet

  HIT hranilice su rezultat višegodišnjeg istraživačkog rada i ogromnog iskustva našeg poznatog ribolovca Milana Radoševića. Neobičan, pomalo futuristički izgled ovih hranilica, nije rezultat želje da se po svaku cenu bude originalan, već je rezultat potrebe da se konstruiše savršena hranilica, koja objedinjava sva najbolja svojstva standardne i metod hranilice. Milan je uspeo da realizuje sve svoje zamisli. HIT hranilice su zaista originalan i višestruko upotrebljiv proizvod, za koji se već ozbiljno interesuju kupci iz inostranstva.

  Dužina korpice je 70mm što je u okviru normi takmičarskog ribolova, prečnik hranilice je 35mm i može se svrstati u hranilice sa srednjom zapreminom. Ukupna dužina do vrha virble je 90 – 95mm. Polusuve prihrane staje u korpicu 22-23gr, a dobro nakvašene do 30gr. Tehnički rešena tako da omogućuje prelaz sa klasičnog fidera na metod fider, tj. inline brzo i bez dodatnih prilagođavanja prihrane, tj. prostom manipulacijom premeštanja predveza. U zabačaju stabilno leti, brže tone, a pri izvlačenju brzo se podiže na površinu, vodu reže kao torpedo bez kolebanja. Višestruko pogodnija za terene sa svim vidovima vodene vegetacije, za kamenita dna, panjeve.
 • Recenzije

  Još nema komentara.

  Budite prvi koji će napisati recenziju za „HIT Feeder Hranilice Bullet“