Balzer štap Edition IM-12 Spin 75 2,95m 25-75gr

16,990.00 дин.

Dužina Trans.dužina Br.sekcija Težina  Akcija
2,35 m 123 cm 2 160 gr 25-75 gr
2,65 m 137 cm 2 195 gr 25-75 gr
2,95 m 155 cm 2 225 gr 25-75 gr
 • Dodatne informacije

  Brend

 • Opis

  Pet godina garancije!

  Balzer svake godine radi na razvoju i unapređenju svoje najkvalitetnije serije štapova – EDITION IM-12 . Jedino što se ne menja su vrhunski materijali:

  – Japanski IM-12 karbon. Definitivno najkvalitetniji i najjači karbon koji se koristi za proizvodnju štapova za ribolov.

  – Rukohvat od Portugalske plute AAA kvaliteta.

  Sve drugo na štapovima iz ove proslavljene serije je promenjeno, redizajnirano i unapređeno:

  – Rukohvat je i dalje od Portugalske plute, ali je konstruisan u tzv. japanskom stilu (sa pasažima golog blanka).

  – Držač mašinice je i dalje Fudži-jev, ali bitno redizajniran, sa mogućnošću direktnijeg kontakta sa blankom.

  – Montiran je novi tip konusno zakrivljenih SIC tianijum Vektor karika (kao Fudži K-karike), koje omogućavaju dalje i preciznije hice i onemogućavaju formiranju „gnezda“ od upredene strune.

  Svi štapovi iz serije Edition IM-12 su za dobre dve nijanse „ubrzani“. Ranija serija imala je po zvaničnoj nomenklaturi „fast“ akciju, a nova serija „ultra fast“ akciju. To je nešto što se odmah primeti. Iz Balzer-a tvrde da se ovo „prešaltavanje“ u veću brzinu nije negativno odrazilo na snagu štapova. I dalje 105-gramac može da vadi somove od preko 80 kg, kao i prošlogodišnja serija. Ljubiteljima klasičnog varaličarenja, koji preferiraju mekše štapove, možda se neće dopasti ove izmene, ali, zato će svi oni kojima varaličarac nikada nije dovoljno brz, biti oduševljeni. Brzina je u trendu.

  Za većinu naših smuđaroša starog kova 75-gramac je proverena snaga za lov smuđa i štuke na Dunavu, Tisi, Savi i drugim velikim vodama. Ovaj model je ostvarenje svih njihovih želja. Brutalno brz, tanak u blanku, lagan i odlično balansiran. Sa ovakvim „alatom“ džig glave i do 60 grama ne predstavljaju problem. S druge strane, ima dovoljno senzibiliteta i za „rekreativno“ džigovanje glavama od 10-tak grama nosivosti, predveče, na keju. Sa ovim novim 75-gramcom bez velikih dilema možete da krenete u lov mladice i somova do 50 kg težine. Akcija i snaga štapa trpe i takve „poduhvate“.

 • Recenzije

  Još nema komentara.

  Budite prvi koji će napisati recenziju “Balzer štap Edition IM-12 Spin 75 2,95m 25-75gr”
Pratite Nas