Balzer štap MK Nano IM-12 – Pike (Hecht) 2,95m 19-56 gr

(1 recenzija korisnika)

16,990.00 дин.

Matze Koch ima zaista neobičan način označavanja bacačke snage štapova. Zamisli, molim te, 19 – 56 grama! Ko god uzme ovaj štap u ruke, ne može se oteti utisku da se ovde radi o 70 ili 80-gramcu. Mada je štap izuzetno lagan, opšti je utisak da je ovo znatno jači štap od deklarisanog 56-gramca. U svakom slučaju, MK Pike je kao stvoren za lov ekstremno krupnih štuka na velike varalice, te za lov smuđa „glavama“ i od preko 50 grama težine. Treba zaista jak pritisak da se ovaj štap dovede u pravilnu parabolu. To svakako nisu ribe manje od 5-6 kg. Mnogo je jak, mnogo brz, ali istovremeno lagan i dobro izbalansiran štap. Pravi izbor za lov krupnih graljivica velikim varalicama.

 • Dodatne informacije

  Brend

  Akcija

  19-56 g

  Dužina

  Trans.dužina

  154 cm

  Težina

  200 g

  Broj delova

  2

 • Opis

  Nemački gigant Balzer svake godine priredi poneko prijatno iznenađenje ljubiteljima varaličarenja širom Evrope. Njihov glavni dizajner i slavni varaličar Matze Koch za 2017 godinu je ponudio nekoliko bitnih unapređenja na veoma popularnoj seriji MK ADVENTURE. U odnosu na prošlu godinu, štapovi iz ove serije (12 modela) su 10% lakši i 30% snažniji zahvaljujući upotrebi karbonskih nano tuba (CNT tehnologija). To su mikroskopski male cevaste formacije ugljenika, čija upotreba čini da su štapovi neverovatno brzi, lagani i snažni.

  Karakteristike modela:

  Drugo bitno unapređenje odnosi se na upotrebu takozvanih “Vector Angle” karika. Karike su lučno zakrivljene prema vrhu štapa (“K” tip) i, umesto SIC prstenova, ubačeni su filigranski obrađeni umeci od 6 puta poboljšanog i ojačanog nerđajućeg čelika. Ove karike su idealne za upotrebu upredenih struna i, što je veoma važno, nikada ne mogu da puknu ili da se useku.

  Balzer štap MK Nano IM-12 – Pike (Hecht) 2,95m 19-56 gr

 • 1 recenzija za Balzer štap MK Nano IM-12 – Pike (Hecht) 2,95m 19-56 gr

  1. Goran Petrovic

   Odličan BALZER štap za valaričarenje!

  Dodaj recenziju
Pratite Nas