Favorite Creed CRD-762H

17,430.00 рсд

„Creed“ je serija štapova konstruisanih za džigovanje iz čamca.

Nakon testiranja možemo se u potpunosti složiti sa konstruktorima, ovaj šap je savršen za džigovanje. Ekstra brzi, ekstra lagani i izuzetno jaki. Osetljiv i ekstra brz blank pruža savršen osećaj pri vodjenju džigova.

„Creed“ stvarno ostavlja utisak izuzetno jakog i pouzdanog štapa i kao što konstruktori kažu pun je rezervne snage koja vam omogućava da bez napora vadite ribu sa velike dubine u rekama sa jakim tokom.

Blankovi su napravljeni od Japanskog „Toray 40T“ karbona, opremljeni SIC sprovodnicima sa malim i laganim šoljama koji su po karakteristikama identični kao „Fuji Torzite“, drška je od EVE sa ugraviranim „Creed“ logom. Isporučuje se u futroli od „Oxford“ platna sa duplim rajsflešusom što daje nogućnost pakovanja štapa zajedno sa mašinicom.

Po svim karakteristikama ovo je štap koji se može svrstati u visoku klasu i koji će zasigurno steći poverenje mnogih ljubitelja ove tehnike.

 • Dodatne informacije

  Brend

  Broj delova

  2

  Dužina

  Trans.dužina

  117.5cm

  Tezina bacanja

  16-56g

  Težina

  150g

 • Opis

  Blankovi napravljeni od Japanskog „Toray 40T“ karbona.

  Svi „Favorite“ blankovi su napravljeni kombinacijom karbona različite gustine i različitih pravaca vlakana što obezbedjuje da se postigne željena akcija štapa, poveća izdržljivost i smanji težina. Uzdužni smer vlakana daje snagu dok kombinacija slojeva karbona sa različitim smerovima vlakana obezbedjuje osetljivost i otpornost na torziono opterećenje.

   

  Opremljeni Sic sprovodnicima

 • Recenzije

  Još nema komentara.

  Budite prvi koji će napisati recenziju za „Favorite Creed CRD-762H“