ELEGANCE GROUNDBAIT RIVER RED

299.00 рсд

Kategorije: ,
 • Dodatne informacije

  Brend

  Težina

  950 g

 • Opis

  Šifra artikla: 52581

  Elegance River Red primama namenjena feeder ribolovu na rekama odnosno lovu svih rečnih riba: mrene, skobalja, klena, plotice, nosare… Granulacija je srednje krupna i primama je dobrog vezivnog svojstva. U svom sastavu River Red ima slani keks sa visokim procentom neutralnog čokoladnog preliva. čokoladni deo služi da oteža hranu i poveća joj lepljivost a da pritom ne naruši aromu i ukus sastava. Primama je karakteristično slanog ukusa i crvene boje uz jaku i specifičnu aromu sira parmezana, a sadrži i crvene, žute i zelene dodatke. I River Red primami naravno možete povećati atraktivnost dodavanjem seckanih glista, mrtvih i živih crva, čime ćete zadržati duže ribe na hranilištu. Pakovanje: kesa 950g.

  FORMAX ELEGANCE LINIJA PRIMAMA

  Nova Formax “Elegance” porodica primama posebno je dizajnirana za feeder ribolov i nastala kroz pažljivo sagledavanje potreba ovakvog ribolova na našim vodama. Razvijena je u saradnji sa našim test ribolovcima i poznatim takmičarima Darkom Todosijevićem i Sašom Cuckićem i u nju je uloženo jako puno vremena i truda.
  Reč je o primamama visokog kvaliteta koje su bazirane na raznim žitaricama poput prosa, kukuruzu, uljanoj repici i konoplji. Nakon mlevenja u granulaciji 1 do 5 mm ovi sastojci (sem konoplje) nisu prošli nijedan oblik termičke obrade tako da su sve nutritivne vrednosti semena poput ulja, belančevina i ugljenih hidrata sačuvane u potpunosti. Takođe, u jednom manjem procentu korišćene su i uljane pogače kao što su suncokretova i sojina sačma a koje u sebi imaju preko 30% odnosno 38% veoma kvalitetnih proteina. Važan deo Elegance primama je i pomenuta konoplja jer je poznata kao veoma dobar izvor aminokiselina koje su izuzetno važne u primami. Kako bi sačuvali što veći procenat aminokiselina a opet obezbedili mogućnost upotrebe u formiranju primame, odlučili smo se za specifičnu obradu koja se sastoji od prženja u kontrolisanim uslovima i potom mlevenja. Sirovo zrno, bilo da je celo ili mleveno, uvek pluta dok se primenom navedenih metoda obrade dobija kvalitetna sirovina koja u potpunosti tone.Svaka Elegance primama sadrži naravno i određen deo keksa. On je najboljeg mogućeg kvaliteta, posebno selektovan i u zavisnosti od vrste primame sadrži manji ili veći čokolodani deo (ili je čak potpuno bez njega). Elegance primame sadrže takođe i mrvice u raznim bojama, neravnomernih oblika i veličina, a na kraju moramo pomenuti naravno i arome. Nismo bili zadovoljni aromama koje se mogu naći na domaćem tržištu pa smo za novu Elegance liniju primama koristili uvozne, holandske arome najvišeg kvaliteta, vrlo postojane, atraktivne i jake, u šta ćete se uveriti i sami čim otvorite kesu i pomirišete bilo koju od ovih primama.
  Sve Elegance primame prošle su duge i rigorozne probe i testiranja na raznim terenima od strane naših test ribolovaca Darka Todosijevića, Saše Cuckića ali i celog Profi Formax Feeder tima i njihov sastav, granulacija i jačina aroma su pažljivo i dugo podešavani sve dok nismo dobili kvalitet primama koji zadovoljava zaista visoke standarde našeg Elegance asortimana. Nove Elegance primame će vam zato garantovano obezbediti prednost, privući ribu i zadržati je na mestu pa će vaše uživanje u feeder ribolovu biti maksimalno!

 • Recenzije

  Još nema komentara.

  Budite prvi koji će napisati recenziju za „ELEGANCE GROUNDBAIT RIVER RED“