N`ZON SUPER SLIM METHOD FEEDER 3.30m 60g (11160-330)

9,990.00 рсд

Nema na zalihama

Kategorije: ,
 • Dodatne informacije

  Dužina

  Tezina bacanja

  60g

  Broj delova

  3+2 vrha

  Brend

  Težina

  175g

 • Opis

  Šifra artikla: 57894
  N‘Zon Super Slim Feeder štapovi su idealan izbor za sve strastvene pecaroše koji traže štapove visokog kvaliteta sa vrhunskim karakteristikama za zabacivanje i velike snage. Njihov tanki karbonski blank od HMC+ karbona omogućava optimalno zabacivanje sa visokom preciznošću, dok se odmah vraća u prvobitni oblik nakon zabacivanja.

  Jedna od najvećih prednosti Super Slim Feeder štapova je njihov izvanredno dobar balans, što omogućava udobno i lako rukovanje tokom celodnevnog pecanja. Sekcija Armlock drške se glatko prilagođava ispod ruke, poboljšavajući udobnost i smanjujući umor prilikom borbe sa velikim ribama.

  Poluparabolični štap za method feeder ribolov je idealan izbor za pecanje šarana, babuške i linjaka. Super Slim Method Feeder blank omogućava osetljiva zabacivanja bez gubitka hranilice. Blaga akcija smanjuje gubitke tokom borbe, ali je istovremeno dovoljno jaka za precizna zabacivanja.

  Ovi štapovi su posebno dizajnirani za pecanje na velikim udaljenostima, sa opcijama zabacivanja težine 90g ili 120g. Brzi i čvrsti blankovi omogućavaju precizno postizanje velikih udaljenosti sa hranilicama, što ih čini savršenim izborom za pecanje na velikim jezerskim jezerima, prirodnim bazenima, rekama i kanalima.

  N‘Zon Super Slim Feeder štapovi su pravi allrounderi, koji će se izvanredno pokazati u različitim ribolovnim uslovima. Sa navojnim držačem mašinice i Seaguide® provodnicima, ovi štapovi su spoj vrhunskog kvaliteta i funkcionalnosti.

  Uz njihov minimalistički dizajn i visoke performanse, N‘Zon Super Slim Feeder štapovi su pravi izbor za svakog ribolovca koji želi da unapredi svoje pecanja i postigne izvanredne rezultate na vodi!

  Karakteristike:
  • HMC+® karbonski blank
  • ArmLock® sekcija drške
  • Ergonomski oblikovan rukohvat
  • Navojni držač mašinice
  • Seaguide® provodonici.

 • Recenzije

  Još nema komentara.

  Budite prvi koji će napisati recenziju za „N`ZON SUPER SLIM METHOD FEEDER 3.30m 60g (11160-330)“