Favorite X1 702H

7,840.00 рсд

„X1“ je serija štapova sa najboljim odnosom cene i kvaliteta od koje dobijate najviše za vaš novac.


Po karakteristikama blanka i kvalitetu izrade mogu se svrstati u grupu sa štapovima visoke klase dok po ceni spadaju u srednji (50Eur.) cenovni rang. Prilikom dizajniranja ove serije fokus je bio usmeren na kvalitet blanka što je na kraju rezultiralo štapovima koji po kvalitetu ne zaostaju za mnogo skupljim konkurentima.

Serija se sastoji od 20 modela štapova tako da pokriva skoro sve vidove varaličarenja i pruža vam mogućnost da odaberete pravi model za vaše potrebe. Namenjena je onima koji cene visok kvalitet i pouzdanost štapa pre svega.

Brz, lak i vrlo osetljiv blank, odličnih bacačkih karakteristika. Napravljen od IM24T karbona, ojačan „Multi layer“ pletenjem i dodatnim slojem od karbon-fibera u donjoj sekciji. Ergonomska drška od EVE udobno leži u ruci, sprovodnici su postavljeni po „KR“ konceptu.

Štapovi za svaku preporuku!!!

 • Dodatne informacije

  Dužina

  Trans.dužina

  109cm

  Tezina bacanja

  10-36g

  Broj delova

  2

  Težina

  142g

 • Opis

  Blankovi napravljeni od 24T karbona.


  Svi „Favorite“ blankovi su napravljeni kombinacijom karbona različite gustine i različitih pravaca vlakana što obezbedjuje da se postigne željena akcija štapa, poveća izdržljivost i smanji težina. Uzdužni smer vlakana daje snagu dok kombinacija slojeva karbona sa različitim smerovima vlakana obezbedjuje osetljivost i otpornost na torziono opterećenje.

  Opremljeni „SIC“ sprovodnicima.

 • Recenzije

  Još nema komentara.

  Budite prvi koji će napisati recenziju za „Favorite X1 702H“