Favorite Black Swan BSWTS1-852SH

48,390.00 рсд

 • Dodatne informacije

  Dužina

  Tezina bacanja

  40-120 g

  Težina

  147g

  Brend

 • Opis

  „Black Swan“ – savršenstvo u svakom pogledu.
  Nestvarno mala težina, jednostavnost i funkcionalnost je ono što karakteriše ovu seriju vrhunskih štapova. Mat crni blank sa jedva primetni logom i jednostavnim rukohvatom prebacuje fokus sa dizajna na sam štap što je prva stvar koja ga razlikuje od ostalih na tržištu.

  Za pravljenje ovih blankova izabran je najbolji odnos različitih karbona visokog modula. U osnovi je „Toray T1100G“ koji je ranije bio dostupan isključivo Japanskim proizvođačima. Ovaj karbon je za 30% jači od ostalih iste modularnosti što kao rezultat daje ekstremno lagane štapove velike snage. Dvodelna drška od EVA materijala u kombinaciji sa „Fuji IPS“ držačem napravljenim od karbona uz minimalno korišćenje epoksi smole doprinelo je smanjenju ukupne težine. Opremljen je „Fuji“ sprovodnicima sa titanijumskim ramom i „Torzite“ šoljama koji pored toga što obezbeđuju najmanji stepen trenja i pružaju najbolji prenos informacija sa strune na blank što u velikoj meri povećava „čujnost“ su takođe doprineli smanjenju ukupne težine.

  Težina štapa – 147 gr.

  „Toray T1100G“ koji je ranije bio dostupan isključivo Japanskim proizvođačima je sada u osnovi proizvodnje „Black Swan“ blankova.

  Blankovi napravljeni od Japanskog „Toray 46T“ grafita.

  Svi „Favorite“ blankovi su napravljeni kombinacijom karbona različite gustine i različitih pravaca vlakana što obezbedjuje da se postigne željena akcija štapa, poveća izdržljivost i smanji težina. Uzdužni smer vlakana daje snagu dok kombinacija slojeva karbona sa različitim smerovima vlakana obezbedjuje osetljivost i otpornost na torziono opterećenje.

  Opremljeni „Fuji Torzite“ sprovodnicima.

 • Recenzije

  Još nema komentara.

  Budite prvi koji će napisati recenziju za „Favorite Black Swan BSWTS1-852SH“