Favorite White Bird WBR1-732L

6,390.00 рсд

Nema na zalihama

 • Dodatne informacije

  Brend

  Dužina

  Tezina bacanja

  3-12g

  Težina

  84g

 • Opis

  „White Bird“ je serija „Ultra Light“ štapova konstruisanih za pecanje „micro“ i „light“ džigovima.

  Štapovi niže cenovne klase sa odličnim karakteristikama namenjeni onima koji žele da se oprobaju u „Ultra Light“ džigovanju kao i dobrim poznavaocima ove tehnike. Blankovi napravljeni od niskomodularnog IM24T karbona, tanki i lagani, odličnih bacačkih karakteristika. Opremljeni jednostopalnim sprovodnicima postavljenim po KR konceptu. Ergonomska drška dizajnirana po uzoru na Japanske „Micro Jig“ štapove sa „IPS“ držačem mašinice. Skraćeni prednji deo rukohvata pruža mogućnost da držite prst na blanku radi bolje detekcije. Serija sadrži modele sa šupljim vrhom i umetnutim punim vrhom.

  WRB1-732L je model sa šupljim vrhom namenjen pecanju iz čamca ili sa obale na manjim vodama. Prema svojoj akciji ovaj štap je pored pecanja micro džigovima optimalan i za pecanje manjim voblerima.
  Svi „Favorite“ blankovi su napravljeni kombinacijom karbona različite gustine i različitih pravaca vlakana što obezbedjuje da se postigne željena akcija štapa, poveća izdržljivost i smanji težina. Uzdužni smer vlakana daje snagu dok kombinacija slojeva karbona sa različitim smerovima vlakana obezbedjuje osetljivost i otpornost na torziono opterećenje.

  Višeslojna struktura omogućava pravljenje vrlo tankih blankova koji se koriste za pravljenje štapova „Light“ i „Ultra light“ klase.

 • Recenzije

  Još nema komentara.

  Budite prvi koji će napisati recenziju za „Favorite White Bird WBR1-732L“