Favorite X1 NEW 902H

10,330.00 рсд

Brend: Favorite
Kod proizvoda: Favorite X1 NEW 902H
SKU: 7762
Novi“X1″ je nova serija jednog od najpopularnijih „Favorite“ modela od koje dobijate najviše za vaš novac.

Novi „X1“ nije samo redizajnirana serija kod koje je promenjena samo boja štapa. U pitanju je potpuno inovativno konstruktorsko rešenje kojim je novi „X1“ znatno poboljšan i po karakteristikama otišao za klasu gore. Blankovi su napravljeni od Korejskog „Skyflex 30T“ karbona za razliku od prethodnika kod koga je korišćen 24T, što je u suštini i glavna razlika koja je ove štapove učinila bržim, osetljivijim i znatno lakšim, težina štapa je smanjena za oko 20% u poređenju sa prethodnom serijom. Nova serija je i dizajnerski promenjena, urađeni su u mat crnom dekoru, opremljeni udobnim rukohvatom od EVA pene i sprovodnicima sa tankim šoljama koji su po karakteristikama analogni „Fuji Torzite“ postavljenim po „KR“ konceptu.

I ova kao i prethodna serija se sastoji od preko 20 modela štapova tako da pokriva skoro sve vidove varaličarenja i pruža vam mogućnost da odaberete pravi model za vaše potrebe. Namenjena je onima koji cene visok kvalitet i pouzdanost štapa pre svega.

Štapovi za svaku preporuku!!!

 • Dodatne informacije

  Brend

  Dužina

  Trans.dužina

  141cm

  Tezina bacanja

  18-56g

  Broj delova

  2

 • Opis

  Blankovi napravljeni od 30T karbona.

  Svi „Favorite“ blankovi su napravljeni kombinacijom karbona različite gustine i različitih pravaca vlakana što obezbedjuje da se postigne željena akcija štapa, poveća izdržljivost i smanji težina. Uzdužni smer vlakana daje snagu dok kombinacija slojeva karbona sa različitim smerovima vlakana obezbedjuje osetljivost i otpornost na torziono opterećenje.

 • Recenzije

  Još nema komentara.

  Budite prvi koji će napisati recenziju za „Favorite X1 NEW 902H“