Major Craft Lati-Go Presto LTGS-822MH

44,050.00 рсд

DEON ŠIFRA:62882

Šifra proizvoda: 62882 Kategorije: ,
 • Dodatne informacije

  Brend

  Dužina

  Tezina bacanja

  10-32g

  Broj delova

  2

 • Opis

  Major Craft Lati-Go „Allegro“ izrađen je od najsavremenijeg visokokvalitetnog karbona od strane Mitsubishi i Torayca, opremljen premijum FUJI SIC Titanium vodičima i Fuji TVS držačem mašinice. Idealni su za upotrebu i u slatkoj i u slanoj vodi, pogodni za rad s različitim manjim voblerima, varalicama, vrtilicama i plastikama.

  Koristeći Torayev TORAYCA T1100G, najfiniji ugljenik iz Japana i Mitsubishi visokomodulski ugljenik, i poboljšavajući njegovu čvrstoću našom jedinstvenom R360 metodom izrade, stvorili smo štap koji kombinuje „laganost“, „snagu“ i „osetljivost“ kao nikada pre.

  Major Craft je testirao svaki štap pojedinačno kako bi postigao balans štapa koji je lak za korišćenje, ima odlične performanse pri zabacivanju i može se koristiti tokom celog dana. Sigurni smo da će ovaj štap podići vaš ribolov na viši nivo! Nova tehnologija „R360“ – Ugljenična vlakna su orijentisana u četiri smera (ravno, dijagonalno levo-desno i bočno), rezultirajući ultra laganim praznim prostorom koji kombinuje snagu i oštrinu. Za razliku od konvencionalnog ojačanja trakom od ugljeničnih vlakana na površini praznog prostora, sam prazan prostor sastoji se od ugljeničnih vlakana položenih u više smerova. Ovo je krajnja struktura praznog prostora koja reaguje na sile u smeru od 360 stepeni prilagođavajući raspored ugljenika prema ulozi svakog dela praznog prostora.

  Najnoviji materijal #Toray TORAYCA T1100G Carbon. Koristeći Torayevu tehnologiju kontrole strukture vlakana na nano nivou, postigli smo visoku čvrstoću i visok elastični modul. Ovaj ugljenik je ispunjen najnovijom tehnologijom koja se koristi uglavnom u strukturalnim komponentama u vazduhoplovnoj industriji, gde je potrebna ekstremna performansa.

 • Recenzije

  Još nema komentara.

  Budite prvi koji će napisati recenziju za „Major Craft Lati-Go Presto LTGS-822MH“