Kamperski ranac 65 L crne boje Brandit 01

4,900.00 рсд • Dimenzije: 63cm x  43cm x  21cm.
 • Kapacitet: 65L.
 • Materijal: 100% najlon.
 • Struktura: 2 unutrašnja, 5 spoljašnjih delova.
 • Kaiševi za podešavanje ranca.
 • Kaiševi sa šnalama za ojačavanje.
 • Nosač na vrhu ranca.
 • Idealan za kampere i „bekpekere“.

Nema na zalihama

Kategorija:
 • Opis

  Kamperski ranac 65 L crne boje Brandit 01

  Prve asocijacije na nešto što je proizvedeno u Nemačkoj su kvalitet, sigurnost, izdrživost itd. U našem slučaju nije ništa drugačije sobzirom da su Brandit rančevi direktno iz Kelna. Materijal od kog je napravljen Kamperski ranac 65 L crne boje Brandit 01  je 100% najlon koji je sam po sebi veoma jak i dugotrajan pa tako možete biti sigurni da će izdržati skoro sve.Kamperski ranac 65 L crne boje Brandit 01 je veličine 63cm x  43cm x  21cm i upada u kategoriju velikih torbi pošt mu je zapremina oko 65L. Kamperski ranac 65 L crne boje Brandit 01 se sastoji od jednog glavnog i unutrašnjeg prostora za skladištenje, velike zapremine, i četri manja segmenta sa spoljne strane. Crna boja je jako zastupljena kod „bekpekera“ i planinara ali i taktičkih operativaca.

  Glavni prostor:

  Glavni prostor za skladištenje je unutrašnji i velike je zapremine i sastoji se od dva dela gde jedan čini glavni deo a drugi podsegment u vidu najlonske postave koja ih deli. unutar glavnog dela je i postava od najlonskog platna pa će tako vaše stvari biti zaštićene od vlage… Manja pregrada ovog dela je duboka ali manje dužine od glavnog prostora pa tamo možete staviti laptop, knjigu, ili šta vam je već potrebno. Visina i širina su srazmerna veličini Kamperski ranac 65 L crne boje Brandit 01 samo treba obratiti pažnju na debljinu predmeta… U glavnom delu možete staviti apsolutno sve što vam je potrebno poput odeće, opreme, dodataka ili šta god da vam je potrebno. Vrh ranca se zatvara stezanjem kanapa koji zatvara najlonsku postavu a preko se pomoću traka sa šnalama zatvara spoljni deo ranca tako da će sve stvari ostati na svom mestu.

  Dodatni prostor:

  Pored glavnog postoje 4 dodatna prostora za skladištenje koja su do duše manje zapremine ali ukoliko ste sistematični nećete imati nikakvih problema. Nalaze se sa spoljne strane od toga dva su sa bočne strane jedan pri dnu i jedan na vrhu i poklopcu tj. glavnom otvoru.

  Bočni džepovi su jako pogodni za nošenje vode i lako su pristupačni tako da uvek možete brzo da pristupite svemu što ste tu stavili. Zatvaraju se pomoću podesivih traka.
  Džep koji se nalazi pri dnu zatvara se pomoću raisfešlusa a ima dovoljno prostora za novčanik, telefon, dokumenta ukoliko želite da vam bitne stvari budu sigurno zatvorene i na dohvat ruke. Medjutim taj prostor možete i drugačije iskoristiti kako god da vam odgovara ima dovoljno mesta da se stavi i lampa ili neki drugi predmet srednje veličine. Dok ispod možete zakačiti vreću za spavanje ili bilo kakvu uvijenu prostirku.
  Na vrhu Kamperski ranac 65 L crne boje Brandit 01 se nalaze dva skladišna prostora od kojih je jedan tajni. Tajni džep se otvara raisfešlusom ali zbog postave platna koje prelazi preko niko neće predpostaviti da je tu što je odlično za čuvanje važnih stvari. Na samom vrhu se nalazi jedan džep namenjen većim stvarima a ne sitnim zbog toga što je horizontalan a ne zatvara se potpuno već, poput bočnih, pomoću trake. I ovde se može zakačiti vreća za spavanje ili prostirka druge vrste.Ponuda planinarskih rančeva

  Trake tj. nosači ranca su ojačana tako da možete biti mirne glave ukoliko ste spakovali malo više nego što bi trebalo. Možete ih popuštati i zatezati u zavisnosti od potrebe a široke su taman koliko treba da vam olakšaju nošenje i pritom da se ne usecaju a nude slobodu pokreta ruku. Sve trake su popustive i fleksibilne prema vašim potrebama a trake sa šnalama su takodje popustive i osiguraće konstrukciju ranca i držati stvari dobro zatvorenim. 

 • Recenzije

  Još nema komentara.

  Budite prvi koji će napisati recenziju za „Kamperski ranac 65 L crne boje Brandit 01“