Ranac BRANDIT Swedish Camo 30L

4,500.00 рсд

Kapacitet: 30 litara
Nosač na vrhu ranca
Materijal: 100% najlon
Molle sistem i podesivi kaiševi
Dimenzije: 45cm x 24cm x 26cm
Struktura: 3 unutrašnja i 2 spoljašnja segmenta
Brend: Brandit GmbH, Nemačka  

Nema na zalihama

 • Dodatne informacije

  Brend

 • Opis

  Deon Sifra:21374
  Ranac BRANDIT Swedish Camo 30L

  Ranac BRANDIT Swedish Camo 30L se proizvodi od materijala – 100% najlon koji je sam po sebi veoma jak i dugotrajan. Samim tim možete biti sigurni da će izdržati skoro sve. Iako je po izgledu potpuno taktičkog izgleda ogromnu popularnost stekao je medju civilima. Najveću popularnost ima kod lovaca, planinara i drugih entuzijasta u prirodi. Ono što ga čini posebnim je spoj sistematičnosti i prostornosti. Ranac se sastoji od 5 velikih celina i još manjih segmenta unutar njih. Izdeljen je na dva unutrašnja dela i dva prednja dela zajedno sa jedanim zadnjim delom koji se nalaze spolja.

  Dva Prednja Segmenta Ranca:

  Ovaj prostor namenjen je za skladištenje manjih stvari kojima hoćete brzo da pristupite. Na taj način ključevi, novčanik, dokumenta ili bilo šta drugo jsu uvek na svom mestu. U donjem delu unutra se nalaze zadžepci za olovke i jedan veci zadžepak. U celosti može stati i rokovnik, tablet ili mala flašica vode.

  Dva Unutrašnja Segmenta Ranca:
  Ranac BRANDIT Swedish Camo 30L poseduje i dva unutrašnja segmenta. Manji od dva glavna unutrašnja segmenta ima dovoljno prostora za stvari vecih dimenzija. Tako npr staje nešto poput manjeg laptopa, velike flase vode, lampe, kompasa, karte ili sta god da vam je potrebno. Ukoliko imate i manjih stvari ali ne želite da padnu dole već da imate brz pristup njima tu su tri zadžepka dva providna mrežasta i jedan veci najlonski gde možete staviti telefon ili pasoš ukoliko putujete.
  Veći od dva unutrašnja dela je najvećeg kapaciteta gde staje sve što vam treba. Dovoljno je velik za laptop, velike flaše vode, odeću ili šta vam je već potrebno ukoliko ste duži period van kuće ili u prirodi. I ovaj segment ima svoje zadžepke kako bi se lakše organizovali. Sa jedne strane pri vrhu se nalazi plitak najlonski džep koji se zakopčava pa tako ćete uvek biti sigurni da je sve na svom mestu. Sa druge strane nalazi se mrežasti deo kroz koju možete videti sve što se nalazi unutra a pritom iako se ne zatvara čvrsto će držati sve što ste tu stavili.

 • Recenzije

  Još nema komentara.

  Budite prvi koji će napisati recenziju za „Ranac BRANDIT Swedish Camo 30L“